Om meg

Jeg jobber som hørelærepedagog ved Musikkonservatoriet i Tromsø (UiT-Norges arktiske universitet), hvor jeg har arbeidet siden høsten 2011. Ved siden av mitt virke som hørelærepedagog, er jeg  aktiv som ensemblepedagog/dirigent i byens lokale musikkliv. Jeg jobber også som gehørpedagog for guttekoret Ishavsguttene. Jeg har lang erfaring både fra orkester- og korpsdireksjon, samt fra instrumentalundervisning i korps og kulturskole.

IMG_1809

Tromsø. Nesten på spissen av øya ligger arbeidsplassen min.

Min hørelærepedagogiske utdannelse tok jeg ved Musikkonservatoriet i Tromsø, med Niels Eskild Johansen og Hilde Blix som hovedlærere. Jeg fullførte min mastergrad i hørelære med didaktikk og praksis våren 2012.

Bachelorutdannelsen min tok jeg ved Norges Musikkhøgskole. Våren 2004 fullførte jeg mitt studium i utøvende, klassisk saxofon. Min hovedinstrumentlærer på bachelorstudiet var John-Edward Kelly.

Jeg er levende opptatt av å formidle musikkglede, engasjement og musikals bevissthet, både i arbeidet med studenter og når jeg jobber i amatørmusikkbevegelsen. Dette ligger til grunn for de fleste av mine valg, og kommer spesielt til uttrykk i valg av undervisningsmetoder og læringsaktiviteter.