Introduksjon

18870905_10158608062805062_1137235536_n

Hei!

Velkommen til nettstedet mitt!

Litt om meg:

Jeg arbeider som universitetslektor ved UiT- Musikkonservatoriet, hvor jeg underviser  i gehør og ensembleledelse. Jeg er også svært aktiv som dirigent og kursholder i det nord-norske musikklivet. Mitt hovedinstrument er saxofon.

Min hørelærepedagogiske utdannelse tok jeg ved Musikkonservatoriet i Tromsø, med Niels Eskild Johansen og Hilde Blix som hovedlærere. Jeg fullførte min mastergrad i Hørelære med didaktikk og praksis våren 2012.

Bachelorutdannelsen min tok jeg ved Norges Musikkhøgskole. Våren 2004 fullførte jeg mitt studium i utøvende, klassisk saxofon. Min hovedinstrumentlærer på bachelorstudiet var John-Edward Kelly.

Jeg ønsker å formidle musikkglede og musikalsk bevissthet og sensitivitet, både i arbeidet med studenter og i andre sammenhenger. Jeg er også opptatt av systematisk utvikling av indre auditiv forestillingsevne parallellt med utviklingen av instrumentspesifikke og samspillsmessige ferdigheter, både i musikkopplæring/ musikerutdannelse og i det jevnlige arbeidet med amatørorkester, -kor og -korps. Dette ligger til grunn for mange av mine valg i yrkeslivet, og kommer spesielt til uttrykk i valg av undervisningsmetoder og læringsaktiviteter.

På dette nettstedet finner du en beskrivelse av arbeidet mitt som gehørpedagog og dirigent. Komplett publikasjonsliste og CV ligger også tilgjengelig her.

%d bloggere liker dette: